***

Лена Кеша
Ты не бачыш мяне...
Ды і я не бачу
Таксама.
І мой цень на сцяне
Толькі чорная
Пляма.
Падыйдзі, абвядзі
Тонкай лініяй
Белай.
Як усе ў жыцці
Нават тут
Не сумела.

Гэты цень ад мяне
На падлогу
Не зваліш.
Я цвярдзей на сцяне.
Хоць за гэта
Пахваліш?