Колискова

Артем Рымарь
Спи, моя Зіронька. Спи дуже солодко.
Міцно та швидко красуня засни.
Ти моя любая. Ти моє Золотко.
Нехай насняться лише добрі сни!

Дрьома вже в дім прийшов, скоро вже підійде,
Щоб твої оченьки поцілувать.
А за ним слідом тихесенько сон зайде,
Змусить ніжнесенько нас позіхать.

Очкі заплющились. Спи моя Крошечка.
Сон твій я буду оберігать.
З ранку всміхнешся ти радісно Сонечку,
А зараз міцно нам треба поспать.

Нехай насниться лише добра казочка,
Щастя з собою вона принесе.
Спи моя радість, нехай добра ластівка
Усмішку твою до зорь донесе.

Моя Кіцюнечка, моя ти лагідна!
Сон твій у спокої я збережу.
Вже пора спатоньки, тихенько засинай,
Казочку тобі на сон розкажу.

З ранку прокинешся, будеш усміхнена,
Повернеш носик свій поцілувать.
А поки ніченька темная за вікном -
Спи, моя Зіронька. Треба поспать.