Дiалог з ручкою

Михайло Комаров
Ну  пиши,  пиши,  будь  ласка!
В  тобі  ж  є  ще  трішки  пасти.
Ще  абзац,  це  так  важливо.
Ну  будь  ласка,  трапся,  диво.
Хай  вона  запише  знов.
Ну,  пиши,  пиши,  агов.