Не сумуй

Ольга Велева
Не сумуй,мій Друже!
Подивись навколо.
Хай будуть калюжи.
Навіть, даже, холод.

Вийде  скоро  сонце,
Зникне дощик дрібний...
Ти заглянь в віконце
Знай,ти тут потрібний!

Усміхнися-Сонце!
Я ,тобі- не ворог.
Ось візьми долоню цю
Хай буде наспогад...