У садочку

Ольга Чёрная Форсова
 Стелився плющ у моїм садочку,
 Стелився плющ у моїм садочку,
 А я в рідного у батька -
 Любимая дочка!

 Зірвала плющ,свій садок прибрала,
 Зірвала плющ, свій садок прибрала.
 Не чекала, не гадала -
 Долю зустрічала.

 Плела косу та й вінки сплетала,
 Плела косу та й вінки сплетала.
 А як сонечко спустилось -
 Хлопця обнімала.

 Стелився хміль у моїм садочку,
 Стелився хміль у моїм садочку,
 А я в рідного у батька -
 Любимая дочка!


© Copyright: Ольга Чёрная Форсова, 2008
 Свидетельство о публикации №1809301931