без тебе...

Мила Льева
                я тобі посміхаюсь крізь простір
зорями на нічному небі...

дощ за вікнами плаче - це сльози мої...
                це я сумую без тебе....

                сонця промінням вуста твої ніжно цілую,
крізь відстань, минаючи час....

я сумую без тебе...я сумую,
                що є ТИ і Я, але ніколи не буде НАС....


.....це, мабуть мій останній вірш...я присвячую його тобі...
ти все зрозумієш, адже ти завжди мене розумів....