Але ми жИвi...

Лариса Лорнет
Може, примари долі і роздуму
Зроблять із нас монахів спокутників.
Може, цікавим лише на розтині,
Діагоналлю  в своєму трикутнику.
Може, несе нас у вири плин течіі,
Але ми жИві і мислим  - до речі...