Бiлочки

Дарина Федирко
З гілочки на гілочку
Стрибають пруткі білочки.
Ось пограються лиш трішки,
І збиратимуть горішки.

Також шишки і грибочки -
Все сховають під листочки.
Взимку щоб не голодати
Будуть їх вони шукати.

25.05.2011