Киця

Дарина Федирко
Засмутилась наша киця -
Дуже високо полиця.
Із землі не дострибнути,
І сметанки не лизнути.

Наловлю я рибки киці,
Щоб не лізла до полиці.
Шкоди щоб не наробила,
І сметанку не розлила.

25.05.2011