Жага до життя

Инна Гудзь
В житті пригод багато трапляеться,
але жага до життя не міняеться.
Вона як злочинець,як спільник його.
вона мов душа,що не мае свого.
Ні плачу,ні горя,ні чого того,
що мае людина без всього цього.
Закута в кайдани,де голод і плач,
де голову ріже безсмертний палач.
Де Бога немае,де суду нема.
..там пекло одне і чорна тюрьма.