Я з тобою...

Натали Зеленоглазая
Ніч розкинула ніжно обійми
серед пилу чарівних зірок... 
Ми чекаєм на мрію постійно, 
а до неї лишився лиш крок... 

Твої очі - смарагдове щастя... 
Поцілунки, мов вічності шовк... 
Вітер травня кружляє у танці
серед митi бузкових гiлок...

Я шукала тебе крізь століття, 
щоб ту посмішку літа знайти, 
щоб всі мрії чарівно-тендітні
не тонули в німій пустоті...

На чужих перехрестях надії 
ми зустрілись з тобою... Зажди! 
Хай розтають минулого тіні... 
Я з тобою... Благаю, не йди...

© Зеленоглазая, 2011