Прости, господь, й благослови

Игорь Спичак
прости Господь мені той гріх
що зветься щирою Любов’ю
жар сподівань і жар утіх
ще не освячених Тобою

прости осмілився що я
сказать люблю очам дівочим
душа що змучена моя
без неї жити вже не хоче

прости Господь й благослови
(в твоїх руках твої ж бо діти)
часи нам наші відцвісти
горіти й жаром духмяніти

благослови нам жар утіх
і сподівань вогонь.
                натхнення
в життях, що стрінемо,
                усіх
нам запалити в Твоє Ймення

прости Господь й благослови
нас друзями і ворогами
твої ж бо діти - Ти й є ми
Ти зажадай прожити нами

прости Господь й благослови
нас Дітьми й Внуками, і Мами
хай няньчать наші за сто літ
Праправнучок з Праправнучками

прости Господь й благослови
наш гріх і наші сподівання
прости. прости й благослови
нам сповідь нашу і вінчання...

(м. Київ, 23.05.2011р.)