В мiнорi я буваю рiдко...

Роман Шулевский
На фото: Плавпрактика. Проходим Босфор. Слева Азия, справа Европа, автор - посередине.

Студентський вік - в майбутнє коридор,
Ми бачили життя не в перископи.
Як свіжо в пам"яті: проходимо Босфор,
Там Мармурове море і - Європа!

Наразі ще чинів не нажили,
В активі - ні років і ні багатства,
Та вже тоді по світу ми несли
Довічне наше корабельне братство.

До юності не буде вороття,
Та, хоч роки мої спливають швидко,
Я маю намір тішитись життям.

Тому в мінорі я буваю рідко:)