***

Анатолий Кравчун
Літак із криги пролетів над нами
'Фастер' кричали вивіски
Скоріш - відзначали внутріншє
Прохання
Простими словами
Пісень

Заплутуючись в океани
Знаходжу веселку. Я - птах
І за прозорою скелею Ті Ві
Бачу тьму й невагомість

Ми всі - знані чемпіони
Де знайдеш ти тут обман?
Навкруги - снігів простори
І льодовий океан