Переперезавантаження

Михайло Комаров
Коли  щось  раптом  не  працює,
Чи  зависне  і  висітиме  хто  зна  скільки.
Ми  згадуемо  про  чудову  функцію
Перезвавантаження.
Але,  коли  воно  не  діють,
То  що  робити,  що?  Скажіть...
А  вихід  є.  Мало  хто  знає.
Про  нього.
Переперезавантаження.