ХаОЧаУ

Михайло Комаров
Усі  так  ХОЧУТЬ  все  на  світі,
Простими  бути  як  всі  діти.
Забути  про  відповідальність.
А  інколи  і  про  моральність.

Всі  купу  щастя  ХОЧУть  мати.
І  кожен  день  щось  купувати.
Бути  успішними  й    крутими.
І  завжди  їсти  мандарини.

Але  якщо  їх  завжди  їсти,
То  може  швидко  це  набристи.