Паметник на любовта!

Асен Стефанов
Как искам да съм близко до тебе,               
И да усещам твоята топлина,
Да докосна нежната ти душа, 
Която ражда обичта!
Как искам да поставя главата си
На твоите гърди и да полушам сърдцето ти               
Което с ритъма на любовта тупти!
Как искам да те прегърна със двете си ръце
И те понеса към звездите,в тези сини небеса, 
Където двамата с теб построихме               
ПАМЕТНИК НА ЛЮБОВТА!   

       Май - 2011