Я к любви твоей прикасаюсь...

Мика Мищенко
Я любові твоєю торкаюсь
Неважливо чим визван цей шлях
Мені сердце говорить: "Кохаю"
Ти життя, ти кохання, мій птах

Ти приходиш до мене, важливо
Мою владу в собі розуміть
Мою душу щепочеш, радію
Побажаїм зупинити мить