Будуйте храми

Мила Кирилюк
Будуйте храми на Землі, -
Хай люди красу бачать!..
Хай в них лунають молитви!..
Вам Небеса віддячать…

Будуйте там, де пустота,
Де не ходили ноги…
Настане ера золота, -
Всі житимуть із Богом...

Будуйте храми – не міста!..
Ми всі у Божім Домі…
Будують храми не спроста, -
Бо вічні їх хороми!..

Будуйте храми на Землі!..
То прихожанам треба!
Робіть, як совість вам велить,
І вам віддячить Небо…
04.05.2011