МИТЬ..

Елена Мазненко
Затамований подих..
питання..
так чи ні?..
це мені не здається..
та думки розривають скроні..
серце гулко в клітинах б"ється..
навіть в снах..
кольорових..таємних..
я не мріяла..
НІ..я чекала..
я благала здійснення мрії..
я благала у Бога..
чекала..
мить омріяну..сповнену щастям..
Я КОХАЮ..
невже це зі мною..
і тримтить у Душі струна..
ЛИШ З ТОБОЮ..ТИ ЧУЄШ?..
З ТОБОЮ..
щастя очі затьмарює..
подих..я не взмозі зробити..
знаю..я чекатиму..
ЛЮБИЙ..ЧУЄШ?..
мить..що нас навіки
об"єднає..