Latwo cie zapomnialam...

Ольга Глапшун
             *   *   *

Latwo cie zapomnialam,
Twoich ust nie pozostal smak.
Ja po swiecie – jak lekkie piorko,
Dlugi szal – fruwajacy ptak.

Pragniesz spotkania na prozno,
Gdy zobacze cie we snie, co stad?
Tylko czasem odczuwam spojrzenie–
Smutek w oczach, nadziei blad.


          *   *   *

Легко тебе забула,
Не згадати вже твого тепла.
Я по світу – легкою пір’їною,
Шаль шовкова – два легких крила.

Зустрічі прагнеш даремно,
Не збентежить твій образ у сні,
Тільки іноді в душу заглянуть
Очі, мов дві безодні сумні.