Сьогоднi тануло

Ицхак Скородинский
Щось дзенькнуло в дзвінкому небосхилі…
То…
Блискавка суха…
Звиваючись в імлі,
чиїмсь прощенням стала…
Гримотала…
Провесняним позлиднівши в пітьмі,
палаючих на серці відчуттів,
протвережених…
Зачепило за німотне…

Не краще стало і не гірше,
в прірві
цій,
жаги спекотної,
побачив я обличчя
тій,
що не всміхнеться вже мені.
 
Ніколи…