Молитва о прощении...

Элланда Викторовна
 Ослаби, остави, прости,
*и научи нас прощать*
 Боже, прегрешения наша,
*наши помыслы и поступки*
 вольная и невольная,
*ибо не ценим что имеем*
 яже в слове и в деле,
*от слепоты нашей*
 яже в ведении и не в ведении,
*от не вдумчивости нашей*
 яже во дни и в нощи,
*безволии и воли нашей*
 яже во уме и в помышлении:
*в порыве и в памяти*
 вся нам прости,
*научи и нас прощать*
 яко Благ и Человеколюбец.
 Аминь...


...* - *   мое дополнение...