Скупився

Нестор Иванович
 Купив у бабусі
 На пероні
 Банку грибів маринованих,
 Смачних таких
 Грибочків,
 Смачних грібцов таких!
 А потім між справою
 На ринку
 Прикупив молока
 Кринку!
 На останниi две
 Сотки
 Не забув прикупити
 Водки!