Одному прекрасному поэту

Кариатиды Сны
Не дай тебе Бог
Узнать
Потерю любви,
Измену друга,
Болезнь детей,
Поражение,
Обман,
Стыд,
Страх,
Позор,
11 сентября,
Падение метеорита,
Гибель китов,
Автокатастрофу,
Кораблекрушение,
Засуху,
Пожар,
Цунами,
Безвременье,
Войну!..
 
Но тогда 
Твои стихи
Не станут Великими...