я кохаю тебе

Мила Льева
"я кохаю тебе" - це ж так просто.
три слова...десять літер...

в небі всміхається сонце...
"я кохаю тебе" - прошепоче вітер
 
і відлуння слів моїх тобі донесе
під шалену мелодію весни-чаклунки.

я кохаю тебе понад усе...
я дощем посилаю тобі моїх вуст поцілунки