Tuga i nada

Натали
Osjecaj boli puni mi glavu,
Ne znam o cemu mislit cu sutra,
Stvarno se mrzim, skrivam unutra
Tugu i nadu. Sama uz kavu...

Hoce li ljubav jos jednom doci?
Dosta je suza, lazljivih rijeci...
Put nije dalek: ceka me sreca,
Lijepo ce sijat' zelene oci!