Вечорi

Михайло Комаров
Вечоріє.
Синє  небо  десь  далеко  червоніє.
Гріє.
Хтось  вечерю  на  печі
Щоб  бути  ситим  уночі.
Щоб  сни  насничися  чудові,
Веселі,  добрі,  кольорові.
Щоб  ранок  видався  хорошим.