Кохання

Владислав Кругов
 Навіщо ж не кохаючи,кажеш,що кохаєш?

Навіщо ж ти з нелюбом жалібно зітхаєш?
Втече щастя,і вже не впіймаєш.

Чому ж ти допомоги не благаєш?
І від мене постійно ти тікаєш?
А я ж тебе кохаю,ти це знаєш!!!

Але сказати не можу,бо краще вже кохати,відмови не знати
Надію за крила тримати
Ніж себе роками терзати.

Розмовляю с тобою,
Твої очі не знають спокою.
Не думаючи своєю головою,
Кажу,що тебе кохаю...............не скінчилося б бідою...

Я відповіді від тебе чекаю,
Одну тебе лише жадаю,
Тебе за руку тримаю.

І ось це щастя відчуваю....
Тебе до себе пригортаю......