В пленке растаем

Алена Кравецкая
Преамбула тої жаги
Кружляла у серці,
Кроки роблячи дивні.
Не сердься! Нехай тії ласки наївні,
Та ми додамо до них перцю.
Ніч під вітром кружляючи,
Бавимось. Подихом линемо.
Крізь сльози посмішку кинемо,
Граємось. Кроки наступні знаючи.
Танучи. Від льоду й жаги,
Кольору. Горизонтально танцюючи.
Картини едему малюючи,
Станемо пензликом маляра.
В плівці старого зеніту розтанемо,
У ретро цілуючи руки.
Щастя з вічної злуки
На мить в сепії втопимо.
 Кохати будемо.
Грім з  блискавицею.Зливою.
Спів мартинів над водою.
Будем співати с тобою
У водах любові бурхливої.
Щоденно. У мареві. Вранці. Вночі.
Торкаючись подихом серця.
Згоріти мусимо з перцем,
Преамбулу  ніжно розпалюючи.