Лист

Фиалкора Микитенко
Нехай палкі слова до тебе швидше линуть,
Наповнені духмяним ароматом трав і квітів,
Листом нехай прийдуть в потрібную хвилину,
Розрадять нагадавши, що ми разом у цьому світі!

(с) Fialkora