З песни

Анатоль Кудласевич
З ПЕСНІ
Am                Dm
Сядай, калі ласкуа, слухай:
           G                C
Змаўкае на струнах песня.
        Am             Dm
Мяцеліца, завіруха –
       E                Am
Пачуццям у сэрцы цесна.
       A7                Dm
А песня ляціць па свеце,
       G                C
І словы разносіць вецер.
            Am                Dm
Вандроўнік камусьці шэрча:
           E                Am
“Прашу цябе, не забудзь”.


Давай паспрабуем разам
Мелодыю спець такую,
Каб сэрцы, душа і розум
Зліліся ў адно жывое.
І словы падхопіць вецер,
І будзе лятаць па свеце
Паднебная наша песня –
Давай пачынай хутчэй!