Як жити???

Денис Кузнецов 48
                Чому мiй дім, без тебе залишився?
                Чому, без тебе за вiкном ідуть дощі?
                Не знаю як, тепер без тебе жити!
                Тебе так хочу пригорнути до душі!
 
                Твоє обличчя, і чаривні очі,
                Приходять знов до мене у ві сні.
                В нас все було! Все було як у казці.
                Та не повернуться ніколи вже ті дні!
 
                Тепер лишень залишилось кохання.
                А ти пішла у чарівні світи.
                Серед живих, тепер тебе немає.
                Та є у серці, у моєму ти.

                Ідуть дощі... То плаче саме небо!
                Що ти пішла, залишивши мене.
                І взимку вітер плаче за тобою,
                Коли  сніги зриваючи жене...