Бiля сонця

Олег Нирва
Бачу я небо,промiння прозорi,
Бачу я хмари,що пливуть в небесах.
I сонце палаЕ,
Воно нас зiгрiваЕ
I сльози твоi',бачу я на очах.

Бачу я сонцЕ,воно у вiконцi,
Бачу я мiсяць,що пливЕ в небесах.
I вiтЕр iграЕ,
Вiн нас забуваЕ
I сльози твоi',бачу я на очах.

Та АнгЕл крила мЕнi дав,
Я понад хмарами лiтав,
Бiля сонця.
Своi' я очi затуляв,
СЕбЕ я птахом уявляв
Та усмiхався.


         3.01.2001