Haci Alikram Nardarani

Сейид Асим
Chatanda hacinin hetta son nefesi,
Dilinnen dushmedi "Ya Huseyn" kelmesi,
Fexr eleyir Azerbaycan olkesi,
Allah rehmet elesin geni,
Haci Alikram Nardarani.

Olanda Allahsiz kommunist dovleti,
Sen Haqqa devet eledin milleti,
Emellerinle qazandin ebedi hormeti,
Mehv olmaga qoymadin dini,
Haci Alikram Nardarani.

Sen esrimizin Xetaisi, Xomeynisisen,
Milletimizin iftixar menbesisen,
Goylerden enen Allahin haqq sesisen,
Terki etdi dunyayi-fani,
Haci Alikram Nardarani.

Butun darul-islama yayildi shohretin,
Her Huseyn ashiqi saxlayir hormetin.
Mubarizliq ruhu en boyuk servetin,
Xalqimiz unutmayacaq seni,
Haci Alikram Nardarani.