Стежка в небеса...

Агнесса Солнечная
Коли тебе я бачу , чую ,
Я вся від щастя завмираю .
І навпростець життям прямую.
Все в ті хвилини наче знаю ...

      Горять , мов зорі , мої очі ,
      А губи сохнуть , бо бажають ,
      Щоб цілував ти їх щоночі ,
      В тобі мужчину відчувають ... !!

Ти загорни мене в обійми ,
Торкнись волосся і плеча ...
Бо я  відчула  переміни ,
І закохалась , як дівча ...

      Твій голос музикою ллється ,
      А руки сильні , мов граніт .
      І моє серденько сміється ,
      І потрапляє в лабіринт .

Багато різних коридорів ,
А потім стежка в небеса ..
Нарвеш мені в мішечок зорі ?? )))
Яка ж в природі є краса !!!

                19.01.11                02.30