Из полей...

Лариса Лорнет
 Из полей доносятся
Трели соловьиные,
А на сердце проседи.   
Желтые пески.

Не буди, соловушка, -
Я давно Неглинная.
Посинеет серденько
у тебя в груди...
       _______

Пізно. Не чіпай мене.
Можу я не втриматись.
Бачиш, - закотилося
Сонце золоте...

Буревій здімається,
Ельфи наближаються.
Ми – у Трансильванії...
Кожному – своє.

Р. Я лишуся собою!
S. Я навіки з вербою!
    І у кожнім двобою
    ознайомлю тебе
                з ai-ki-do!!!