Вслухаюсь в ритми серця...

Иван Андрощук
 Вслухаюсь в ритми серця –
Роєм воно гуде:
В грудях у мене б'ється
Чотири мільярди сердець.

Скину з плечей розлуку –
Руку простягне друг.
З ним мені тиснуть руку
Чотири мільярди рук.

Звати мене – Людина.
Де ваша лють, вітри?! –
В мене шумлять за плечима
Вісім мільярдів крил.