Нетерпляча

Наталия Головко
Я зробила з пластиліну
Невеличкі дві корзини.
Зараз фруктів ще зліплю.
Дуже влітку я люблю
У садочку біля хати
Дідусю допомогати.
Хочу літо! Ледь не плачу,
Ось така  я нетерпляча.
«Ну підемо,- прошу тата,-
Вже білети купувати!
Подарунки для рідні
Треба вибрати мені.»
SMS   послала діду:
«Я на поїзді приїду
Погостити. Зустрічай!»
Пише:«Скучив.Приїжджай!»