Кораблик укр. мова

Александр Кудь
Перепливаючи дійсність
на маленькому паперовому кораблику,
(що всі звикли звати життям),
не помічаєш як проходить час.
Не помічаєш як твоє вітрило,
(що було наче міцним), нахилило-
-сь,а палуба вже наполовину заповнена водою,
а може нафтою.
не маючи карти
твій кораблик тиняється
від одного берега до іншого,
але не знаходить спокою,
а ще гірше
не знахдить нічого.
Лише зорі на ясному небі,
можуть врятувати кораблик.
Їх назва відома з дитинства,
це є добро та кохання.