Наклацаю вам фоток, мам!

Инесса Завялова
-В ночному клубі я дівчат обніму.
   В ночному клубі танці аж до ранку.
     В ночному клубі сяйво райдужне.
 Дівчата там такі смазливі.
    Біда... мені всього шістнадцать.
      Мене з дому не пускають мама з татом.
   Ох, батьки, мені охота танцювати.
      Вам не зрозуміти нинішніх розваг.
 Не пустите мене до ночного клубу,
    Втечу я до бабусі, чи до свого друга.
      Пустіть батьки мене по - доброму
         До ночного клубу.  Буду танцювати
           Під звуки, які для вас не зрозумілі.
   Так каже син.
    Ну, що поробиш?    
   Сьогодення...
       Мода нинішнього візеруночка
                Подій.
    -Ура!Пустили мене батьки до ночного клубу!
     Не пью і не курю,дівчат люблю і танці.
      Наклацаю вам фоток,мам!