Забудь мене, як забувають сни...

Иван Андрощук
***
Забудь мене, як забувають сни,
Забудь мене, як забувають речі,
Забудь мене, як ніч забуде вечір,
Як сніг забудуть теплі дні весни.

Забудь мене, як забувають біль
Забудь мене, як забувають холод –
Я не прийду до тебе більше болем
І в снах не докучатиму тобі

Забудь мене, як розвівають чари,
 Забудь, як смерть закреслює життя,
Забудь, бо для людини забуття –
Найвища кара. Найстрашніша кара.