На останнiй сторiнцi, прошу вас, не ставте крапки

Иван Андрощук
***
На останній сторінці, прошу вас, не ставте крапки, -
Хай спинилося серце і душу катує втома –
Не пишіть епілОгу. Я й далі шукатиму спраглих.
Поставте кому.

Не робіть узагальнень. Повернення – ще не вихід.
Той, хто завжди в дорозі, тупіє від узагальнень.
За останнім абзацем не спішіть закривати книги –
Читайте далі.