А ми зустрiчались...

Иван Андрощук
***
                Мы с Вами где-то встречались
                (розмінна фраза)

А ми  зустрічались. Не тут і не в цьому столітті –
В наступному кадрі, чи може, в минулому світі,
Можливо, були ми квітками в одному суцвітті,
Чи просто – сусідніми днями в спекотному літі.

А ми зустрічались. Лиш спогад у пам'яті стерся.
Можливо, були ми двома половинками серця,
Луною і криком, чи змістом одного мовчання –
Ніде і ніколи, та все- таки ми зустрічались.

Ніде і ніколи, та все-таки ми зустрічались…
Два промені зірки в холодному просторі мчали,
Два промені зірки на мить перетнулись в дзеркалах:
А ми зустрічались…
                А ми зустрічались…
                А  ми зустрічались…