Шпигування за шпигуном

Михайло Комаров
Шпигував  собі  шпигун.
Викрив  він  новий  двигун.
Але  він  не  знав  про  те,
Що  шпигує  хтось  іще.

Вже  давно  за  ним  хтось  стежить.
Стежить  так,  як  і  належить.
Непомітно  й  дуже  тихо.
Ходить  по  п'ятам  як  лихо.

Та  шпигують  і  за  цим, 
І  за  кожним  наступним.