Буду тобi

Фиалкора Микитенко
Буду тобі радістю і солодкою втіхою,
Буду миттєвостями щирого сміху.
Даруватиму посмішки спокусливо-ніжні
Повсякчас, в час теплий і в сніжний.

Буду творити квітучі й плодючі сади,
Буду свіжим ковтком джерельної води,
Таким жаданим в спраглу годину,
Буду поряд в доленосну днину.

Коли все огорне суцільна пітьма,
Коли здасться, що світла зовсім нема
То буду сяйвом посеред темної ночі,
Зігріють тебе вогнем мої сяючі очі.

Буду відповіддю на усі запитання,
Буду подивом відвертого зізнання.
Буду новою загадкою твоєї землі,
Розкажу про таємниці великі і малі.

Буду головним скарбом в твоїй долі,
Тільки не будуй клітку, боюсь неволі.
Буду відкривати тобі нові чарівні світи,
Адже присутня у всьому всюди і завжди.

(с) Fialkora