Я пробужусь

Степаненко Василь
*
Прокинусь,
Протру очі
І проснусь
На сонній шибці витру місяць сонний.
Лиш сон із пам’яті про тебе не зітру.



*

Я пробужусь.
Протру глаза
И проснусь.
На сонном стекле вытру месяц сонный.
Лишь сон из памяти о тебе не сотру.