Внучцi

Надежда Троян
В липневу погожую літнюю днину
Господь у родину послав нам дитину.
Маленьке творіння зустріла родина
Батьки нарекли свою дочку Аріна.
А ми з дідусем нашу внучку вітали
Здоров’я міцного й добра побажали:
Хай буде життя твоє легким і світлим
І кожен твій день буде тільки привітним.
Хай доля всміхається сонечком з неба
І буде в житті в тебе все так як треба.

                2007 р.