Nokturn

Ольга Глапшун
      

Skrzydlem czarnym powiewa noc,
Ksiezyc gwiazdy wyjmuje z chmur,
Ty usmiechasz sie mi w cichym snie,
Czy to nocy bezsennej twur.

O polnocy trwozliwy krzyk,
Sil dobrych i zlych wieczny spur,
Gubie ciebie... To straszny sen,
Czy tej nocy bezsennej twur?

Znowu milosc maluje mnie
Mily sercu wspomnienia wzur,
Czuje oddech twoj, wiec to nie sen
I nie nocy bezsennej twur.

Wreszcie dluga skonczyla sie noc,
Promien rozcial  ciemnosci mur.
Dobrze z toba nam bylo w tym snie,
Czy to byl bezsennosci twur...

         НОКТЮРН

Ніч чорним війнула крилом,
В небі місяць зірки роздає,
Гріє ніжність твоя і тепло, –
Ти сон, чи безсоння моє?

Лунає опівночі крик,
Чари ночі довкола все п’є,
Твій образ явився і зник,
Ти сон, чи безсоння моє?

Ніч довга не має кінця,
Я знову цілую тебе,
В такт ночі співають серця, –
Ти сон, чи безсоння моє?

Розбилося темряви шкло,
Світанкова зоря настає.
Як добре удвох нам було...
Ти сон, чи безсоння моє?..