Нямам нужда от твоите очи библейски

Серж Одесский
Аз не искам си красива, библейски очите рамкирани криволичещ вежди и мигли шик.
Не трябва да си червено, сочно, игриви устни с незабравими нежност, целувки и се усмихва щастливо.
Защо имам нужда от вашата врата и раменете, които могат да бъдат изгладени, прегръдка и ласка устните си.
Аз не искам вашите фини ръце, които към момента танц, елегантно и гладко след това скочи, а след това потъват в ритъма на красивата ориенталска музика и ме прегръщаше, когато сме сами.
Защо трябва гърдите си красиво момиче е?
В края на краищата, те направиха за хранене на любов и малко дете.
Защо трябва да се грижи за стомаха, че тръпки всеки път, в безразличие на мисли и докосва пръстите ми нежно го докосна.
Аз не искам да си бедрата и стройни крака, те вибрират в танца, така че те не са може би сълза глад мнението на другите.
Защо имам нужда от вашата красива коса?
Те са нежни и вълнуващи милват мойто лице и тяло, когато сте близко до мен гол и пенливи отлети до залеза на слънцето, когато дойде дойде в арабския жребец, който с мощен копита, Пресичане на бързо, планинска река, спрейове си мощни струи вода, газирани диаманти от всички страни.
Аз не се нуждаят, и сърцето си, че бие в една минута на щастието в ритъм с моето сърце, което съвпадна с ритъма на любовта цялата безгранична вселена.
Защо да го сам или части?
Честит в този живот ще бъде само, когато всички ще принадлежат изцяло ме на мира!
И няма да бъде в момента и няма да бъда с вас, когато всичко това ще принадлежи на друг.
Тъй като любовта трябва да бъде един и вярно!
И ако си добър, и ще бъдете щастлив с друг, и аз съм щастлив.
Но аз знам, че обичаш само ме на мира!
И загрее сърцето ми и успокоява душата, защото знам, че:
когато нещо най-накрая ще могат да се запознаем - единственият в този свят и този живот на земята!

10.03.2011 Одеса